Tarieven

Behandeltarieven Praktijk Eschauzier:

a) Tarieven

Wij hebben met de verzekeraars geen contracten afgesloten en binnen Praktijk Eschauzier hanteren we 100% van de bijgevoegde door de NZa (Nedelandse Zorgautoriteit) vastgestelde maximum tarieven voor de gespecialiseerde ggz. Dit zijn de NZa tarieven voor de Gespecialiseerde Geestelijke Gezondheidszorg in 2018 en 2019.

Tarieven Gespecialiseerde Geestelijke Gezondheidszorg NZa 2018

Tarieven Gespecialiseerde Geestelijke Gezondheidszorg NZa 2019

b) Tarief overig (zorg)product

Het maximum overig (zorg)product (ozp) tarief voor de prestatie ‘ozp niet basispakketzorg consult, vastgesteld door de NZa, is voor 2019 € 105,25 per sessie. Het tarief bij Praktijk Eschauzier is 100% van dit maximum tarief.

c) Tarief zelfbetalers

Het tarief bij Praktijk Eschauzier voor zelfbetalers is 100% van de bijgevoegde door de NZa vastgestelde maximum tarieven voor de gespecialiseerde GGZ.

d) Behandeltarieven en voorwaarden no show

Afsprakenbij Praktijk Eschauzier kunnen kosteloos worden geannuleerd tot 24 uur voorafgaand aan een gesprek. Voor het niet nakomen van een afspraak of annulering binnen 24 uur wordt 75 euro in rekening gebracht. Indien u niet op de afgesproken afspraak verschijnt of binnen 24 uur voor de geplande afspraak heeft afgezegd, wordt dit tarief in rekening gebracht.

Voor groepstherapie gelden afwijkende no-show voorwaarden.

Wij vinden het voor het deelnemen aan de groepstherapie heel belangrijk dat u wekelijks aanwezig bent. Uiteraard kunnen er dingen tussenkomen en dan kan de groepstherapie kosteloos geannuleerd worden, in verband met de planning horen we dat graag 48 uur voorafgaand aan de groepstherapie. U kunt tijdig annuleren door contact op te nemen met de praktijk. Voor het niet nakomen van een afspraak of annulering binnen 48 uur, wordt 50 euro in rekening gebracht.

Deze rekening moet u tijdig zelf betalen en kunt u niet declareren bij uw zorgverzekering. De therapie kan worden opgeschort indien niet betaald is.

Indien u vragen heeft neemt gerust Contact op.